Top postatori
admin (297) |
| |||
Sabina Eniko (83) |
| |||
SUPRAVIETUITORUL01 (63) |
| |||
The Challenger (23) |
| |||
ZzzEU (8) |
| |||
Andrei (8) |
| |||
telenovelistasiempre (1) |
| |||
dannastase (1) |
| |||
crin3l (1) |
|
Prezentatorul Dragoş Bucurenci
2 participanți
Pagina 1 din 1
Probst
Nici nu trebuie sa fie ca Probst, trebuie un prezentator cu carisma, farmec. Din pacate insa, el da un aer de penibil show-ului.
Jeff- Vizitator
Re: Prezentatorul Dragoş Bucurenci
Evident nu e Jeff Probst dar e ok.
Imaginati-va daca ar fi fost Cabral sau Andrei Gheorghe in locul lui?Exact.
Singurul moment in care m-a facut sa rad a fost la proba in care concurentii trebuia sa treaca unul pe langa altul pe acea barna deasupra apei cand Otniela a reusit finalmente dupa mai multe esecuri sa treaca in timp ce Maria nu reusea chiar daca a incercat si acele manevre a la twerking care nu au facut decat sa-i scoata fundul frumos in evidneta la care Bucurenci a zis:''Si aceasta tactica aare aceleasi rezultate ca si celelalte....ZERO''
)
Mi s-a parut cuidat deasemena cand Hangin a castigat pungille de chips-3 c numar sa cedeze imediat presiunilor lor si sa mai puna 3 la premiu. sa
Singurul moment in care m-a facut sa rad a fost la proba in care concurentii trebuia sa treaca unul pe langa altul pe acea barna deasupra apei cand Otniela a reusit finalmente dupa mai multe esecuri sa treaca in timp ce Maria nu reusea chiar daca a incercat si acele manevre a la twerking care nu au facut decat sa-i scoata fundul frumos in evidneta la care Bucurenci a zis:''Si aceasta tactica aare aceleasi rezultate ca si celelalte....ZERO''

Mi s-a parut cuidat deasemena cand Hangin a castigat pungille de chips-3 c numar sa cedeze imediat presiunilor lor si sa mai puna 3 la premiu. sa
SUPRAVIETUITORUL01- Mesaje : 63
Puncte : 2410
Reputație : 0
Data de inscriere : 19/10/2016
Not right
Personal cred ca Dragos Bucurenci este prea lent. Nu trebuie sa fie ca Probst, nimeni nu il poate imita, omul are 16 ani de Survivor si un Emmy pentru cel mai bun prezentator de RealityShow. Dar, Dragos ma plictiseste maxim, cum vorbeste el la probe, cum invita supravietuitorii in scena si multe, multe. Cred ca emisiunea ar fi avut un rating mai bun cu o gazda mai pe faza si "vie". Tot personal, cred ca Dragos Bucur era mai potrivit.
Daniela- Vizitator
Ţii minte emisiunea "Rătăciţi în Panama" prezentată de Andrei Gheorghe?SUPRAVIETUITORUL01 a scris:Evident nu e Jeff Probst dar e ok.
Singurul moment in care m-a facut sa rad a fost la proba in care concurentii trebuia sa treaca unul pe langa altul pe acea barna deasupra apei cand Otniela a reusit finalmente dupa mai multe esecuri sa treaca in timp ce Maria nu reusea chiar daca a incercat si acele manevre a la twerking care nu au facut decat sa-i scoata fundul frumos in evidneta la care Bucurenci a zis:''Si aceasta tactica aare aceleasi rezultate ca si celelalte....ZERO'')
Da.
A fost slabuta,poate nu datorita lui Gheorghe ci datorita formatului si a concurentilor.
A fost slabuta,poate nu datorita lui Gheorghe ci datorita formatului si a concurentilor.
Mie îmi place Andrei Gheorghe de pe vremea cînd prezenta "Midnight killer" la radio.
Mie mi se pare penibil.
A avut farmec acum vreo 10-15 ani.
Acum e ca Rivaldo pe final de cariera.Secvente pe ici pe colo dar nimic constant.
A avut farmec acum vreo 10-15 ani.
Acum e ca Rivaldo pe final de cariera.Secvente pe ici pe colo dar nimic constant.
Îmi mai plăcea în emisiunea aia de cultură generală. Parcă "Lanţul slăbiciunilor" se numea. "Eşti veriga cea mai slabă. Adio!".

Aia si ''13-14 cu Andrei'' la radio.
Atat a avut.
In rest...nimic.
Atat a avut.
In rest...nimic.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: