Top postatori
admin (297) |
| |||
Sabina Eniko (83) |
| |||
SUPRAVIETUITORUL01 (63) |
| |||
The Challenger (23) |
| |||
ZzzEU (8) |
| |||
Andrei (8) |
| |||
telenovelistasiempre (1) |
| |||
dannastase (1) |
| |||
crin3l (1) |
|
CHAT
3 participanți
Pagina 1 din 1
Sezonul 2
Intrebarea mea este daca va mai fi un al doilea sezon si daca da, când se va tine un casting pentru participare la acest show?

Jigo- Vizitator
Re: CHAT
Vrei să participi, Jigo?
Deocamdată nu se ştie nimic de un al doilea sezon. Cei de la Pro TV nu au anunţat nimic în acest sens.
Deocamdată nu se ştie nimic de un al doilea sezon. Cei de la Pro TV nu au anunţat nimic în acest sens.
Sezonul 2
Ar fi ceva foarte tare sa urmeze un al II-lea sezon și extraordinar dacă as avea sansa sa particip si eu
Sunt nerabdator sa aflu informatii cu privire la acest lucru. Presupun ca aici pe forum voi putea sa aflu una alta despre ce se mai pregateste in viitor
Cine mai este interesat, ca si mine sa participe la acest show?

Jigo- Vizitator
Jigo a scris:Ar fi ceva foarte tare sa urmeze un al II-lea sezon și extraordinar dacă as avea sansa sa particip si euSunt nerabdator sa aflu informatii cu privire la acest lucru. Presupun ca aici pe forum voi putea sa aflu una alta despre ce se mai pregateste in viitor
Cine mai este interesat, ca si mine sa participe la acest show?
Prezent! Sunt fan Survivor de cand aveam 10 ani.

P.S. Nota administratorilor. Puteti sa faceti un chatbox pe pagina de start (ca pe Facebook). Daca doriti, urmati pasii: Panou de administrare ~> Module ~> Chatbox ~> Activare Chatbox (DA) ~> Valideaza. Asa putem vorbi chiar deschis.

The Challenger-
Puncte : 2377
Reputație : 0
Data de inscriere : 12/10/2016
Ideea de baza este sa fie sezoane fara nuamr ca la americani.Cel puti nde aici a plecat Proul.
Dar ca si cu Big Brother acum ceva ani la Prima lipsa ratingului se vede inca de pe acum si tare mi-e teama ca sezonul I va fi si ultimul.Sper sa ma insel.
Si eu as vrea sa particip.Poate nu stiu.
Oricum e o tenta clara la fete si chiar la baieti in casting asa ca ar fi oarecum greu sa participi.
Dar ca si cu Big Brother acum ceva ani la Prima lipsa ratingului se vede inca de pe acum si tare mi-e teama ca sezonul I va fi si ultimul.Sper sa ma insel.
Si eu as vrea sa particip.Poate nu stiu.
Oricum e o tenta clara la fete si chiar la baieti in casting asa ca ar fi oarecum greu sa participi.
SUPRAVIETUITORUL01- Mesaje : 63
Puncte : 2410
Data de inscriere : 19/10/2016
Totuşi, din cîte am auzit, Pro TV-ul intenţionează să realizeze un al doilea sezon din emisiunea "Sînt celebru, scoate-mă de aici". Un reality similar. Deci să nu ne pierdem speranţele.
Doar ca....trebuie sa fii celebru sa participi.
Mi-a placut emisiunea aceea. Dar totusi, sa aduca vedete adevarate. Ca pe doamna Luminita nu o cunostea aproape nimeni inainte de show... Sau casnica de la MasterChef. :/
The Challenger-
Vedetele foarte mari nu se baga la reality showuri.
SUPRAVIETUITORUL01 a scris:Vedetele foarte mari nu se baga la reality showuri.
Bineinteles.

The Challenger-
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|